Anbefalinger

Her er de sidste nye anbefalinger på www.trustpilot.dk

Esben H.

Vagn gør gavn!
Vagn lever helt sikkert op til sit eget kække motto. Jeg har selv efterhånden fået massage en del forskellige steder, men hos Vagn var der en anderledes god og afslappende stemning. Vagn skaber helt naturligt et afstressende miljø omkring behandlingen og ikke lige så kunstigt, som flere andre forsøger. Selve behandlingen er der ingen klager over, jeg vil varmt anbefale Viva Consult, for Vagn gør helt sikkert gavn:-)
Vh.
Esben

1 bedømmelse

Skrevet for 1 uge siden

Kristina P.

Ville overraske kæresten og valgte her viva consult som massør. hvilket var super, min kæreste og jeg blev positivt overrasket over hvor god behandling det var, og da vi begge træner meget var det lige det vi havde brug for.
denne behandling var virkelig god, man bliver løsnet helt op og er rigtig træt bagefter, hvilket ogsaå resulterede i den bedste og mest dybe søvn denne nat.
vil anbefale vagn for hans gode behandling og gode service, specielt til folk der træner meget og har brug for at få løsnet op=)

1 bedømmelse

Skrevet for 4 måneder siden

Carina F.

Som højgravid er kroppen udsat for ekstra belastning, og har derfor brug for grundig og profesionel massage – og det var lige hvad jeg fik hos Vagn. Jeg kan derfor på det kraftigste anbefale Vagn Steensgaard, der forstår at ramme alle de rigtige punkter og ikke lader sig begrænse af, at man (som gravid) ikke kan ligge på maven under behandlingen. Efter endt behandling oplevede jeg en dejlig afslappet ro i kroppen, som uden tvivl skyldes Vagns fantastiske behandling.

1 bedømmelse

Skrevet for 5 måneder siden

Per J.

Super godt sted. Jeg fandt stedet via Internettet. Hans anbefalinger så meget fine ud. Jeg søgte efter en som kunne hjælpe mig med afstressende massage. Jeg havde igennem de sidste måneder haft alt for meget om ørerne.
Jeg blev modtaget af en meget lyttende og sympatisk massør i behagelige omgivelser. Fik en total afslappende massage. Kunne næsten ikke tro at en time kunne gå så hurtig. Vi talte overhovedet ikke sammen under massagen. Total stilhed. Bare så dejligt. Jeg var faktisk hos ham i 1 time og 15 minutter og ingen snak om ekstra betaling. Jeg giver ham bestemt min bedste anbefaling.

1 bedømmelse

Skrevet for 7 måneder siden

Maria L.

Jeg har nu fået min første massage hos Vagn. Siden fandt jeg ved at rode rundt på nettet efter massør og valget af ham kom egentlig ud fra pengene. Jeg har ikke rigtig nogen store erfaringer fra massage. Men jeg føler at Vagn får fat på de steder han skal og samtidig de steder jeg ikke regnede med var et problem for mig men som jeg så åbenbart alligevel havde problemer med. Grundet min massage er smerter pga. cykling.

Jeg vil derfor også komme igen..

1 bedømmelse

Skrevet for 11 måneder siden

Johnny I.

Jeg har et hårdt fysisk arbejde som Beslagsmed og har derfor brug for at blive masseret godt igemmen på især ryg, lænd og ben, og der kan jeg på det varmeste anbefale Vagn, han kommer over alle de steder der er ømme og er meget omhyggelig med sin behandling.Har prøvet en del massør og Vagn er helt sikkert i toppen. Jeg får reglmessig massage af Vagn og vil også blive ved med det.

1 bedømmelse

Skrevet for 1 år siden

Rasmus J.

Jeg havde behov for afslapning og afstressning. Det fik jeg samtidig med en god og profesionel massage. Jeg følte mig velkommen fra første øjeblik, og fik hurtigt føelsen af at jeg var i gode kompetente hænder. Jeg fik en times afslapning samt en fantastisk massage. Jeg skal snart have massage igen.

1 bedømmelse

Skrevet for 1 år siden

Stine B.

Jeg arbejder indenfor det socialpædagogiske område og døjer meget med min skulder og hovedpine. Efter at have været igennem mange fysioterapibehandlinger, besluttede jeg at prøve noget andet, nemlig massage. Jeg fandt Viva Consulting på nettet, bookede en tid, hvilket jeg bestemt ikke har fortrudt. Jeg blev mødt af en seriøs og interesseret massør, som, jeg tydeligt kan mærke, ved hvad han laver. Og så får jeg ovenikøbet nogle idéer til, hvad jeg selv kan gøre – det sætter jeg stor pris på! Det er en rigtig god oplevelse at være til behandling hos Vagn, hvilket jeg kun kan give mine varmeste anbefalinger.

1 bedømmelse

Skrevet for 1 år siden

Hans J.

Vagn er yderst kompetent i sine behandlinger. Min kæreste og jeg kan kun give ham vores varmeste anbefaling.Han et behageligt og rart menneske. Bor rigtig dejligt.

1 bedømmelse

Skrevet for 2 år siden

Vibeke J.

Som underviser i mit daglige arbejde, har jeg brug for afspændende massage af ben, ryg,lænd,nakke & arme med jævne mellemrum. Vagn Steensgaard yder en massage, så alle de ømme punkter kommer under behandling. Efter behandlingen opleves en afspænding af omtalte kropsdele og meget stor velvære.Jeg kan uden tøven anbefale Vagn Steensgaard som en grundig og seriøs massør.

1 bedømmelse

Skrevet for 2 år siden

Elin O.

Ingen bør have betænkeligheder ved at henvende sig til massør Vagn Steensgaard. Det var med nogen skepsis, jeg bestilte tid til en helkropsmassage. Men de få betænkeligheder, jeg havde, blev gjort til skamme. Vagn Steensgaard er en meget kompetent og behagelig person, der får een til at slappe 100% af og det hele går op i en større helhed. Hans behandling gjorde, at jeg fik løsnet op for et vrid i min ryg. Derfor kan jeg varmt anbefale Vagn Steensgaard.

1 bedømmelse

Skrevet for 2 år siden

Karina S.

Jeg kan på det kraftigste anbefale Vagn Steensgaard og hans egenskaber som massør. Han er grundig, tager sig god tid og er desuden god til at finde de ømme punkter og spændte muskler, som nogle gange genere og præger mig i min hverdag. Det være sig i min nakke, mine skuldre og arme, at jeg efter endt behandling og tiden derefter oplever en større ro og afslappethed.

Se anbefalinger

Ofte stillede spørgsmål

Share